Ένταση στην υπό κατάληψη Νομική Σχολή
Ένταση σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στη Νομική, καθώς οι καταληψίες πετούσαν αντικείμενα στον δρόμο. Για λίγη ώρα η οδός Σόλωνος έμεινε κλειστή.
Συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα, η κατάληψη του κτιρίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από ομάδα αντιεξουσιαστών, ενώ η πρυτανεία του Ιδρύματος επισημαίνει ότι οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί σε συνεργασία με τους κοσμήτορες της Νομικής και της Σχολής Πολιτικών Επιστημών, για να αποχωρήσουν οι καταληψίες έχουν αποβεί άκαρπες.
Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης σημειώθηκε ένταση, καθώς οι καταληψίες πετούσαν αντικείμενα στον δρόμο, ενώ κλειστή έμεινε για λίγη ώρα η οδός Σόλωνος στο Κολωνάκι.
Οι καταληψίες ζητούν μεταξύ άλλων την απελευθέρωση κρατουμένων για τρομοκρατία και την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτεπάγγελτη παρέμβαση της εισαγγελίας Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε πτώση ξανά η Wall Street – Η ενέργεια προβληματίζει τους επενδυτές
- Γιορτή σήμερα 14 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Γκλάντμπαχ – Σαν Πάουλι 2-0: Πήραν το ντέρμπι παραμονής οι γηπεδούχοι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]
- Τορίνο – Πάρμα 4-1: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής (pic)


