Κιλκίς: 15χρονος σκοτώθηκε σε εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης του ΟΣΕ
Παγίδα θανάτου έγιναν για έναν 15χρονο οι εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης του ΟΣΕ στο Πολύκαστρο Κιλκίς, την ώρα που έπαιζε με συνομήλικο φίλο του. Το νεαρό αγόρι υπέστη ηλεκτροπληξία, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.
Παγίδα θανάτου έγιναν για έναν 15χρονο οι εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης του ΟΣΕ στο Πολύκαστρο Κιλκίς, την ώρα που έπαιζε με συνομήλικο φίλο του. Το νεαρό αγόρι υπέστη ηλεκτροπληξία, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πολυκάστρου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο 15χρονοι φίλοι έπαιζαν σε σιδηροδρομικές γραμμές που δεν χρησιμοποιούνται, όταν κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο ανέβηκε σε εγκαταλελειμμένη μηχανή αμαξοστοιχίας, όπου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σημειώθηκε βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό δίκτυο των γραμμών, με συνέπεια να υποστεί ηλεκτροπληξία και να βρει ακαριαίο θάνατο.
Ο φίλος του είναι καλά στην υγεία του, παρά το σοκ που υπέστη. Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική των υποκλοπών – Predator, ΕΥΠ και αναζήτηση ευθυνών Μητσοτάκη στο επίκεντρο
- Ανενεργό ξενοδοχείο θα μετατραπεί σε υποδομή παροχής κοινωνικής και οικονομικά προσιτής στέγασης
- Καταγγελία που σοκάρει για Νεϊμάρ: Χαστούκισε τον γιο του Ρομπίνιο!
- Λαύριο: Συνελήφθησαν 17χρονη και 14χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Παραποιούσαν φωτογραφίες
- Έφεση κατά της δικαστικής δικαίωσης της Τυχεροπούλου από την ΑΑΔΕ – «Δύο μέτρα και δύο σταθμά», καταγγέλλει ο δικηγόρος της
- Ληστείες αλά Ιταλικά: Τι συνδέει τα τρία ντέρμπι της ντροπής (vids)
