Το «γύρισε» η ΑΕΚ, «τριάρες» για Παναχαϊκή και Χανιά
Τη 18η νίκη της σε 20 αγώνες πέτυχε η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League (Β' Εθνική). Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ (Μπελέρης 4'), η Ενωση επικράτησε 3-1 του Φωστήρα στον Ταύρο με τους Γιόχανσον (18'), Πλατέλλα (36'), Ζόριτς (80') να ανατρέπουν την εις βάρος της κατάσταση. Η Παναχαϊκή εύκολα και απλά νίκησε 3-0 τον Άλιμο στο Παμπελοποννησιακό. Ο ΑΟ Χανιά πανηγύρισε την πιο ευρεία νίκη του (3-0) απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών και βρέθηκε στην 4η θέση.
Τη 18η νίκη της σε 20 αγώνες πέτυχε η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League (Β’ Εθνική). Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ (Μπελέρης 4′), η Ενωση επικράτησε 3-1 του Φωστήρα στον Ταύρο με τους Γιόχανσον (18′), Πλατέλλα (36′), Ζόριτς (80′) να ανατρέπουν την εις βάρος της κατάσταση.
Η Παναχαϊκή εύκολα και απλά νίκησε 3-0 τον Άλιμο στο Παμπελοποννησιακό. Οι Πατρινοί επιβλήθηκαν πλήρως και εξακολουθούν να βαδίζουν χέρι-χέρι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη 2η θέση του ομίλου.
Ο ΑΟ Χανιά πανηγύρισε την πιο ευρεία νίκη του (3-0) απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών και βρέθηκε στην 4η θέση.
Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας Επισκοπή-Καλλιθέα. Προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι με τον Μποτωνάκη, ενώ ισοφάρισε ο Μασάντο στο 32′ για την Καλλιθέα που είχε δύο δοκάρια στο β’ ημίχρονο.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία του 1ου ομίλου έχει ως εξής:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ακούστηκαν στη Λεωφόρο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 για τα πλέι οφ της Super League – Δείτε βίντεο.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ιστορικό τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.