Μέχρι το 2018 θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας ο Γιόακιμ Λεβ που οδήγησε τα «πάντσερ» στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου για πρώτη φορά μετά από το 1990 πέρυσι στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ο 55χρονος τεχνικός είχε διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλίνσμαν στην τεχνική ηγεσία το 2006. Τα προηγούμενα δύο χρόνια υπήρξε ο άμεσος συνεργάτης του σπουδαίου επιθετικού.
Δείτε βίντεο με τα δύο εξαιρετικά γκολ που πέτυχε η Άστον Βίλα στο ημίχρονο με τους Τίλεμανς στο 41′ και με τον Μπουέντια στο 45+3′, χάρη στα οποία προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Φράιμπουργκ.
Με ήττα 12-9 από την Μπαρτσελονέτα, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στους «8» του Champions League. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς καθώς αμφότεροι έχουν προκριθεί στο final-4.