Ο Γ.Θαλάσσης νέος γενικός γραμματέας της Βουλής
Τον εκπαιδευτικό Γιώργο Θαλάσση, γυμνασιάρχη της Σχολής Μωραίτη, επέλεξε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για την θέση του γενικού γραμματέα του Κοινοβουλίου. Θα διαδεχθεί τον Αθ.Παπαϊωάννου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γνωστοποιήσει στην κ. Κωνσταντοπούλου εδώ και ημέρες την πρόθεσή του να αποχωρήσει μετά από πολυετή θητεία.
Τον εκπαιδευτικό Γιώργο Θαλάσση, γυμνασιάρχη της Σχολής Μωραίτη, επέλεξε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για την θέση του γενικού γραμματέα του Κοινοβουλίου.
Ο κ. Θαλάσσης θα διαδεχθεί τον Αθανάσιο Παπαϊωάννου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γνωστοποιήσει στην κ. Κωνσταντοπούλου εδώ και ημέρες την πρόθεσή του να αποχωρήσει μετά από πολυετή θητεία (τοποθετήθηκε γενικός γραμματέας επί προεδρίας Φ.Πετσάλνικου και παρέμεινε και επί των ημερών του Ευ. Μεϊμαράκη).
Ο κ. Θαλάσσης είχε καταθέσει στην δίκη των δολοφόνων του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς ο άτυχος νέος είχε υπάρξει μαθητής του, ενώ στάθηκε αλληλέγγυος και στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, φίλου και αυτόπτη μάρτυρα στην δολοφονία του 15χρονου μαθητή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στις Γούρνες
- Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός 76-90: Πέρασε στα ημιτελικά με «σκούπα»
- Η Gucci μεταμόρφωσε την Times Square σε πασαρέλα – Σίντι Κρόφορντ και Τομ Μπρέιντι έδειξαν τη νέα συλλογή
- Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 1-1: Ισοπαλία και υποβιβασμός
- Ζαχαριάδης: Η ομιλία Μητσοτάκη είχε στόχο την κομματική γυμναστική – Τα προβλήματα της κοινωνίας παραμένουν
- Λίβανος: Νέες εντολές εκκένωσης από το Ισραήλ – Τουλάχιστον 19 νεκροί σε 24 ώρες παρά την εκεχειρία

