
Κομισιόν: Φειδωλή ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις
«Οι τεχνικές συζητήσεις θα συνεχιστούν σήμερα και τις επόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των επαφών στην Αθήνα» δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς. Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι θα πρέπει να επιτραπεί στους εμπειρογνώμονες να συνεχίσουν τις συζητήσεις σε ήρεμη εργασιακή ατμόσφαιρα, μακριά από τη δημοσιογραφική και την πολιτική έκθεση.
«Οι τεχνικές συζητήσεις θα συνεχιστούν σήμερα και τις επόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των επαφών στην Αθήνα» δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι θα πρέπει να επιτραπεί στους εμπειρογνώμονες να συνεχίσουν τις συζητήσεις σε ήρεμη εργασιακή ατμόσφαιρα, μακριά από τη δημοσιογραφική και την πολιτική έκθεση.
Για τον λόγο αυτό, ο κ. Σχοινάς εξήγησε ότι δεν θα δώσει λεπτομέρειες για την έκβαση των συζητήσεων και σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε ιδιαίτερα φειδωλός στις απαντήσεις του.
Αρκέστηκε, πάντως, να δηλώσει πως οι εμπειρογνώμονες θα εξειδικεύσουν τον κατάλογο των μεταρρυθμίσεων που έλαβαν από τις ελληνικές Αρχές και θα συνεχίσουν τις συζητήσεις τους με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, όπως προβλέπει η συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου
Τέλος, σχετικά με τη συνάντηση του προέδρου της Επιτροπής με τον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την Παρασκευή στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, ο Μ. Σχοινάς ανέφερε ότι θα γίνει ένας γενικότερος απολογισμός της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χαλκιδική: 13χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε θαλάσσιο πάρκο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Ισπανία: Πυρκαγιά κοντά στο θέρετρο Κόστα Μπράβα καίει 22.000 στρέμματα
- «Τρέλα» από τους παίκτες του Πράσινου Ακρωτηρίου για μία φωτογραφία με τον Μέσι (vids)
- ΕΛΑΣ: «Το κόμμα χρειάζεται και τη δική σου φωνή, οικοδομούμε από κοινού ένα μέλλον για όλες και όλους»
- Forbes: Bettors Wager $400K on Putin’s Fall by the End of 2026
- Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός – «Το Θέατρο σε ευγνωμονεί»