Ανοιχτή πρόκριση για Τσέλσι-Παρί, στο χέρι της Μπάγερν το εισιτήριο
Δύο ακόμα εισιτήρια θα κλειστούν σήμερα, Τετάρτη, για τα προημιτελικά του Champions League. H Τσέλσι έχει προβάδισμα φιλοξενώντας την Παρί Σεν Ζερμέν μετά το 1-1 στο Παρίσι, όμως οι Γάλλοι έχουν τις δυνατότητες να δυσκολέψουν τους Λονδρέζους και να διεκδικήσουν το μέγιστο δυνατό. Παράλληλα η Μπάγερν Μονάχου πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει, ωστόσο έχει το πλεονέκτημα μετά την «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Δύο ακόμα εισιτήρια θα κλειστούν σήμερα, Τετάρτη, για τα προημιτελικά του Champions League. H Τσέλσι έχει προβάδισμα φιλοξενώντας την Παρί Σεν Ζερμέν μετά το 1-1 στο Παρίσι, όμως οι Γάλλοι έχουν τις δυνατότητες να δυσκολέψουν τους Λονδρέζους και να διεκδικήσουν το μέγιστο δυνατό.
Παράλληλα η Μπάγερν Μονάχου πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει, ωστόσο έχει το πλεονέκτημα μετά την «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής (σ.σ. σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):
Τρίτη 10 Μαρτίου
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Σάλκε (Γερμανία) (2-0) (3-4)
Πόρτο (Πορτογαλία)-Βασιλεία (Ελβετία) (1-1) (4-0)
Τετάρτη 11 Μαρτίου (21:45)
Τσέλσι (Αγγλία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) (1-1) ΝΕΡΙΤ
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) (0-0) Novasports2
Το υπόλοιπο:
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 1-2 (18/3)
Γιουβέντους (Ιταλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία) 2-1 (18/3)
Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 1-0 (17/3)
Άρσεναλ (Αγγλία)-Μονακό (Γαλλία) 1-3 (17/3)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Κόνιτσα
- Η Μοντερέι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πινέδα από την ΑΕΚ!
- Σμαΐλοβιτς στο «in»: «Τιμή μου να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό – Διαθέτει πολύ μεγάλη ποιότητα» (vid)
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ
- Η Ισπανία σαρώνει την Αργεντινή με 51% υψηλότερη αξία στο Χρηματιστήριο του Ποδοσφαίρου
- Επιχείρηση «Ασπίδες»: Η Ευρώπη εξετάζει επέκτασή της καθώς οι Χούθι απειλούν να κλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα



