Μετά και την πρόσφατη παρουσίαση της αγωνιστικής 911 GT3 RS στη Γενεύη, το εμβληματικό sportscar της Στουτγάρδης, εκκινεί τις διαδικασίες της ανανέωσής του με την προοπτική σύσσωμη η ανανεωμένη γκάμα –πλην των πρόσφατων GT3 και GT3 RS- να παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το φθινόπωρο του 2015.

Έτσι και αυτή την φορά ο φακός συνέλαβε την ανανεωμένη 911 στην έκδοση Turbo S, να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης καλύπτοντας τις διαφοροποιήσεις της με ελάχιστο καμουφλάζ και προδίδοντας την πρώτη εικόνα από το ανανεωμένο εσωτερικό της.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει τα νέα γραφικά στα φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω, τα νέα LED ημέρας, τις νέες λεπτομέρειες στη σχεδίαση του καλύμματος του κινητήρα και τις χειρολαβές και την υπόνοια ανασχεδιασμένων προφυλακτήρων.

Στο εσωτερικό οι διαφοροποιήσεις εστιάζονται στο νέο τιμόνι που παραπέμπει σε αυτό της 918 Spyder και στην μεγαλύτερη οθόνη του infotainment που πλαισιώνεται από διακόπτες με διαφορετική διάταξη.

Υπενθυμίζεται ότι η μέχρι σήμερα γνωστή 911 Turbo S που παρουσιάστηκε την άνοιξη του 2013 εξοπλίζεται με «flat-six» 3,8 λίτρων απόδοσης 560 ίππων σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων που μετέδιδε την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Από πλευράς επιδόσεων, η Turbo S υπόσχεται επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα.

AUTOMEDIA