Προπονητής στη Ρωσία κλωτσάει και πετάει κάτω μικρό παιδί
Σοκ προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει έναν αγώνα μεταξύ παιδικών ομάδων, στον οποίο ο προπονητής της μίας φαίνεται να κλωτσάει δυνατά και ρίχνει στο έδαφος ένα παιδάκι. Μάλιστα στη συνέχεια αντί να το βοηθήσει, του φωνάζει να σηκωθεί και να συνεχίσει να τρέχει.
Σοκ προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο δυαδύκτιο και δείχνει έναν αγώνα μεταξύ παιδικών ομάδων, στον οποίο ο προπονητής της μίας φαίνεται να κλωτσάει δυνατά και ρίχνει στο έδαφος ένα παιδάκι.
Μάλιστα στη συνέχεια αντί να το βοηθήσει, του φωνάζει να σηκωθεί και να συνεχίσει να τρέχει.
Βέβαια ο προπονητής με δηλώσεις του υποστήριξε πως δεν ήθελε ρίξει κάτω το παιδάκι αλλά πρόκειται για ένα ατύχημα.
«Οι γονείς των παιδιών με ξέρουν πολύ καλά. Καταλαβαίνουν πως ήταν απλά ένα ατύχημα. Άπλωσα το πόδι μου και εκείνο πήδηξε και έπεσε κάτω. Του ζήτησα συγγνώμη. Έχω αυτά τα παιδιά τρία χρόνια», ήταν τα λόγια του.
Δείτε το βίντεο:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΟΗΕ: Ο κόσμος είναι έτοιμος να αναθέσει σε γυναίκα το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα, λέει η Μπατσελέτ
- Ιταλία: Η Μελόνι απαντά στον ρώσο παρουσιαστή για την «πιστοποιημένη ηλίθια» και «κακή και άσχημη γυναικούλα»
- Το Περού αναβάλλει για τουλάχιστον μερικούς μήνες την αγορά F-16 από τις ΗΠΑ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5 έγκλειστοι νεκροί κατά την εξέγερση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε σκοτώσει γειτόνισσά του το 1990
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν χαιρετίζει την παράταση της κατάπαυσης του πυρός
