Σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό τα παπούτσια του Διαμαντίδη
Σε δημοπρασία βγάζει για φιλανθρωπικό σκοπό ο Δημήτρης Διαμαντίδης τα παπούτσια του από τη σεζόν 2013-2014, φορώντας τα οποία κατέκτησε το νταμπλ Ελλάδας.
Σε δημοπρασία βγάζει για φιλανθρωπικό σκοπό ο Δημήτρης Διαμαντίδης τα παπούτσια του από τη σεζόν 2013-2014, φορώντας τα οποία κατέκτησε το νταμπλ Ελλάδας.
Σε συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, τα υπογεγραμμένα παπούτσια από τον ίδιο τον αρχηγό των «πρασίνων» (συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας) θα καταλήξουν σε όποιον προσφέρει περισσότερα χρήματα, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση του «Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης» και το «Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στεγαστική πολιτική: Από τις διαπιστώσεις στις πράξεις – Ρηξικέλευθη πολιτική πρόταση του ΠΑΝΣΥΠΟ
- Πώς το ισχυρότερο αγροτικό λόμπι στην Ευρώπη «έθαψε» τη νομοθεσία της ΕΕ για τα φυτοφάρμακα
- Χάντμπολ: Ο Σμιτ μετά τα 1100 γκολ στη Γερμανία έπιασε λιμάνι καθώς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό
- Λένα Ζευγαρά: Κάνει προεκλογική εκστρατεία με το νέο της τραγούδι «Θα, θα»
- Πυροσβεστική: Ρεκόρ με 13 συλλήψεις σε ένα διήμερο για εμπρησμούς από αμέλεια
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του


