Λάρισα: Σεκιούριτι θα φυλάνε το αρδευτικό δίκτυο
Δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά κρούσματα κλοπών στο αρδευτικό τους δίκτυο αποφάσισαν να λάβουν οι αγρότες στον Τύρναβο. Απευθύνθηκαν σε εταιρεία σεκιούριτι η οποία θα αναλάβει από εδώ και πέρα τη φύλαξη του δικτύου. Οι κλοπές δεν αφορούν μόνο αφαίρεση χαλκού και μπρούντζου, αλλά και διάφορα άλλα εξαρτήματα άρδευσης.
Δραστικά μέτρα για να αντιμετωπιστούν τα πολλαπλά κρούσματα κλοπών στο αρδευτικό τους δίκτυο αποφάσισαν να λάβουν οι αγρότες στον Τύρναβο.
Οι κλοπές δεν αφορούν μόνο αφαίρεση χαλκού και μπρούντζου, αλλά και διάφορα άλλα εξαρτήματα άρδευσης.
Έτσι, ο ΤΟΕΒ Τυρνάβου απευθύνθηκε σε εταιρεία σεκιούριτι, η οποία θα αναλάβει, από εδώ και πέρα, τη φύλαξη του αρδευτικού δικτύου, υλοποιώντας και σχετική απόφαση της γενικής συνέλευσης του οργανισμού.
Οι συνεχείς κλοπές δημιουργούν πρόβλημα στη λειτουργία του δικτύου και η διαρκής αντικατάσταση είναι μία κοστοβόρα διαδικασία, η οποία επιβαρύνει τον ΤΟΕΒ Τυρνάβου, προκαλώντας οικονομική αιμορραγία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ο Ρούμπιο θέλει να βοηθήσει η Κίνα για τα Στενά του Ορμούζ
- ΗΠΑ: Ακροδεξιός εξτρεμιστής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις χτυπούν με drones και πυραύλους το Κίεβο
- Συρία: Ερευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, ζητά η Διεθνής Αμνηστία
- Σουδάν: Ελλειψη πολιτικής βούλησης για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό