Τροχαίο με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες τα ξημερώματα στο Μαρούσι
Σε κατάστημα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας 209, στο Μαρούσι, καρφώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Ο 22χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του, τα άλλα τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο επί της λεωφόρου Κηφισίας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.
{{{ map }}}
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε υποκατάστημα τράπεζας, που βρίσκεται επί της Κηφισίας 209, στο ρεύμα προς Αθήνα, πολύ κοντά στην είσοδο του Αμαρουσίου.
O 22χρονος οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και εξέπνευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.Γεννηματάς» όπου μεταφέρθηκε.
Εκτός από τον οδηγό, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμα τρεις κοπέλες. H μία, ηλικίας 22 ετών, μεταφέρθηκε και εκείνη στο «Γ.Γεννηματάς», ενώ οι άλλες δύο, ηλικίας 20 ετών, μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.
Στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με έξι οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τέσσερις συνολικά επιβαίνοντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Basketball Sphere: «Oι τρεις παίκτες που είναι πιθανό να μην συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό»
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσεις το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Φάμελλος και Πολάκης λύνουν τις διαφορές τους – Έρχονται παραιτήσεις βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση στη Θεσσαλονίκη με δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πολιτική τυμβωρυχία




