Νέοι εκπρόσωποι του Δημοσίου στα ΔΣ των Eurobank, Εθνική και Πειραιώς
Νέους εκπροσώπους του Δημοσίου στα Διοικητικά Συμβούλια των Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς διόρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Νέους εκπροσώπους του Δημοσίου στα Διοικητικά Συμβούλια των Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς διόρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Στην Eurobank, σε συνέχεια της αποδοχής από τον υπουργό Οικονομικών της παραίτησης του Δημητρίου Γεωργούτσου από τη θέση του εκπροσώπου του Δημοσίου, τοποθετείται η Χριστίνα Γ. Ανδρέου ως εκπρόσωπος με θητεία που άρχισε στις 6 Μαρτίου 2015, με τη δημοσίευση της εν λόγω απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Στην Εθνική Τράπεζα, σε συνέχεια της αποδοχής από τον υπουργό Οικονομικών της παραίτησης του Αλέξανδρου Μακρίδη από τη θέση του εκπροσώπου του Δημοσίου, τοποθετείται στο ΔΣ η Αγγελική Σκανδαλιάρη.
Στην Τράπεζα Πειραιώς σε συνέχεια της αποδοχής από τον υπουργό Οικονομικών της παραίτησης του Αθανάσιου Τσούμα από τη θέση του εκπροσώπου του Δημοσίου, τοποθετείται ο Γεράσιμος Τσιαπάρας.
Θ.Κ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ


