Ο Εργοτέλης άντεξε στην πίεση και έφθασε στη σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Βέροιας με 1-0, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε για την κρητική ομάδα στο 14ο λεπτό ο Κάσπαρς Γκοργκς.
Ο Εργοτέλης άντεξε στην πίεση και έφθασε στη σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Βέροιας με 1-0, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε για την κρητική ομάδα στο 14ο λεπτό ο Κάσπαρς Γκοργκς.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης κατάφερε να αιφνιδιάσει τη Βέροια και να πάρει την πρωτοπορία στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 14ο λεπρό ο Γκέντσογλου απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Τζινάρ να διώχνει ασταθώς, ο Σολάρι πήρε το «ριμπάουντ», αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει εξ’ επαφής τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά ο Γκοργκς από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν την άμυνα της κρητικής ομάδας, ψάχνοντας για την ισοφάριση.
Πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να βρούνε τους διαδρόμους προς την εστία. Στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, καθώς ο Σαράνοφ σταμάτησε τις τελικές προσπάθειες των Καλτσά (17′), Νέτο (25′) και Ντουμίτρου (34′).
Στην επανάληψη η Βέροια μπήκε πιο δυναμικά και υποχρέωσε σε παθητικό ρόλο τους παίκτες του Εργοτέλη. Είχε την πλήρη κυριαρχία των κινήσεων, αλλά και πάλι είχε ν’ αντιμετωπίσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Εργοτέλη, ο οποίος οχυρώθηκε στα μετόπισθεν και προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με ξαφνικές αντεπιθέσεις.
Σε μια από αυτές λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 ο Εργοτέλης, αλλά το σουτ του Ολαϊτάν στο 75ο λεπτό βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Τζινάρ. Στη συνέχεια η Βέροια πολιόρκησε την αντίπαλη άμυνα, έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Βέρτζου στο 87ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε ν’ αλλάξει το σκορ.
Ο διαιτητής, Γεώργιος Λιαχούδης, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Βεργώνη, Ραούλ Μπράβο, Καλί – Καζναφέρη.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.