Απαγόρευση απόπλου από Ραφήνα-Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Λαυρίου και της Ραφήνας, λόγω ισχυρών ανέμων στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ. Από τον Πειραιά, τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται κανονικά, ενώ τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό γίνονται μόνο με απόφαση του πλοιάρχου. Κλειστές είναι, επίσης, οι γραμμές Πειραιάς-Παλούκια Σαλαμίνας, Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα και Πρίνου-Καβάλας.
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Λαυρίου και της Ραφήνας, λόγω ισχυρών ανέμων στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.
Από τον Πειραιά, τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται κανονικά, ενώ τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό γίνονται μόνο με απόφαση του πλοιάρχου.
Κλειστές είναι, επίσης, οι γραμμές Πειραιάς-Παλούκια Σαλαμίνας, Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα και Πρίνου-Καβάλας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέσι, Εμπαπέ και Χάαλαντ σκοράρουν και γράφουν ιστορία στο Μουντιάλ (vid)
- Προγραμματικές Συμβάσεις για την αναβάθμιση αθλητικών υποδομών
- Από τον Τόμας Τούχελ στο γήπεδο μέχρι τον Κάλουμ Τέρνερ στον γάμο του, τα polo είναι πάλι στη μόδα
- Γερμανία: Ένας νεκρός και μία σοβαρά τραυματισμένη από πυροβολισμούς
- Δίκη για τα Τέμπη: Διορίστηκαν τρεις συνήγοροι στον Κουζή – «Το δικαστήριο δεν θέλει ακυρότητες αλλά ούτε καθυστερήσεις»
- Ο Ολυμπιακός αποκάλυψε την εκτός έδρας εμφάνιση για τη σεζόν 2026-27 (pic)

