Η δημιουργική ομάδα “ΜΥΘΟΣ” του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών παρουσιάζει τις Κυριακές 8,15,29 Μαρτίου 2015 στις 12:00 στο «Σπίτι των Παραμυθιών» το μουσείο αλλιώς, ένα αφηγηματικό ταξίδι στην εποχή του Αισώπου.
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση που θα δοθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στις 12 το μεσημέρι.
Η κλήρωση θα γίνει Παρασκευή 6 Μαρτίου, το μεσημέρι

Οι ήρωες των μύθων ζωντανεύουν αφηγηματικά και η ιστορία του Αισώπου ξεδιπλώνεται από τον Γιώργο Ευγενικό σαν παραμύθι.

Η Γεωργία Λαζάρου σχεδιάζει παράλληλα με την αφήγηση το σκηνικό των ιστοριών, και των μύθων, το οποίο ψηφιοποιείται και προβάλλεται με βιντεοπροβολέα.

Ο αφηγητής κινείται στον ψηφιακό εικαστικό χώρο και χρησιμοποιεί ψηφιακά αντικείμενα που σχεδιάζονται σε πραγματικό χρόνο.

Τι θα γίνει άραγε με του γάτου το πρόβλημα;
Ποιος είναι ο πιο δυνατός ο Βοριάς ή ο Ήλιος;
Πόσα χρυσά αυγά έκανε η κότα;
Το λιοντάρι θα γίνει φίλος με το ποντίκι;
Που είναι ο Γάιδαρος και που η σκιά του.

Αυτές και άλλες απαντήσεις στο σπίτι των παραμυθιών.

Η Παράσταση έχει κάνει ένα μεγάλο κύκλο παρουσιάσεων σε φεστιβάλ, μουσεία, οργανισμούς και σχολεία, από τον Δεκέμβριο του 2013 έως και σήμερα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αφήγηση- επιμέλεια κειμένου: Γιώργος Ευγενικός
Σχεδίαση εικαστικών: Γεωργία Λαζάρου
Μουσική: Νίκος Κυπουργός
Οργάνωση: Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών ομάδα “ΜΥΘΟΣ”

Διάρκεια: 60′
Απευθύνεται: Σε παιδιά άνω των 4 ετών και σε ενήλικες.
Γενική είσοδος: 6€ (Πολύτεκνοι 4€)
Κρατήσεις θέσεων στο e-mail: folktaleshouse@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104313332, 6987117542

«Το Σπίτι των Παραμυθιών», το μουσείο αλλιώς
Διεύθυνση: Ιωσήφ των Ρογών 11, Ακρόπολη, Αθήνα τκ 11743
Πότε: Κυριακές 8,15,29 Μαρτίου 2015