
ΜΙΝΕΤΤΑ: Συνεργασία με αντασφαλιστικούς οίκους διεθνούς εμβέλειας
Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα, εφαρμόζοντας μια μακροχρόνια αντασφαλιστική πολιτική, συνεχίζει τη συνεργασία της με παγκοσμίως αναγνωρισμένες αντασφαλιστικές εταιρείες, θέτοντας ως πρωταρχικό της στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και την άμεση αποζημίωση. Οι συνεργαζόμενες εταιρίες που συμμετάσχουν στις αντασφαλιστικές συμβάσεις αναλογικού τύπου, για τον ορθολογικότερο επιμερισμό του αναλαμβανόμενου κινδύνου, ή υπερβάλλουσας ζημίας, για την […]
Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα, εφαρμόζοντας μια μακροχρόνια αντασφαλιστική πολιτική, συνεχίζει τη συνεργασία της με παγκοσμίως αναγνωρισμένες αντασφαλιστικές εταιρείες, θέτοντας ως πρωταρχικό της στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και την άμεση αποζημίωση.
Οι συνεργαζόμενες εταιρίες που συμμετάσχουν στις αντασφαλιστικές συμβάσεις αναλογικού τύπου, για τον ορθολογικότερο επιμερισμό του αναλαμβανόμενου κινδύνου, ή υπερβάλλουσας ζημίας, για την αποτελεσματικότερη προστασία του χαρτοφυλακίου, είναι οι εξής: SWISS RE, GIC, TOKIO MILLENIUM, SCOR, QBE, MAPFRE, KOREAN, AMLIN, SAVA RE, DEVK, AXIS, ARCH RE.
Η ισχυρή υποστήριξη αυτών των κορυφαίων παγκοσμίως αντασφαλιστικών εταιρειών, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα που απορρέουν από την ισχυρή κεφαλαιακή βάση της Ευρωπαϊκής Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα, της δίνουν την δυνατότητα να εγγυάται τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα προγράμματα και υπηρεσίες που διαθέτει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σύρος: «Άρπαξα το μαχαίρι με το οποίο έτρωγα και της επιτέθηκα» – Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος για τη δολοφονία
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Αγρότες: Πώς θα κάνουν δωρεάν διακοπές
- «Η σιωπή δεν προστατεύει» – Νέα εποχή για τον ουκρανικό στρατό, νέες δοκιμασίες για τον Ζελένσκι
- Πώς αισθάνεται ένας αδέσποτος σκύλος; Η επιστήμη δίνει μια πιο σύνθετη απάντηση
- Μπάρμπαρα Χάτον: Η δισεκατομμυριούχος συλλέκτρια κοσμημάτων, η κληρονομιά στα 21 και οι 7 ατυχείς γάμοι
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Greeks Most Pessimistic in Eurozone on Inflation, Growth, ECB Says
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442