Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γ.Ε. Δημητρίου: Επιστρέφει η ιστορική μάρκα Ιζόλα

Γ.Ε. Δημητρίου: Επιστρέφει η ιστορική μάρκα Ιζόλα

Μια ιστορική, Ελληνική μάρκα, συνώνυμη με τη λευκή συσκευή στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή, αναβιώνει μέσω της Γ.Ε Δημητρίου ΑΕΕ. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ιζόλα, δημιούργημα του Παναγιώτη Δράκου, ενός επιχειρηματία από τη Θήβα, ιδρύθηκε το 1930 και αποτέλεσε για τη χώρα, για πάνω από 50 χρόνια, μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες με […]

Μια ιστορική, Ελληνική μάρκα, συνώνυμη με τη λευκή συσκευή στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή, αναβιώνει μέσω της Γ.Ε Δημητρίου ΑΕΕ.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ιζόλα, δημιούργημα του Παναγιώτη Δράκου, ενός επιχειρηματία από τη Θήβα, ιδρύθηκε το 1930 και αποτέλεσε για τη χώρα, για πάνω από 50 χρόνια, μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες με περισσότερους από 2,500 εργαζόμενους και παραγωγή 800.000 συσκευών ετησίως.

Το 1951 παράχθηκε η πρώτη ελληνική ηλεκτρική κουζίνα Ιζόλα και το 1952 το πρώτο ψυγείο. Από τότε και έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990, η μάρκα κατέλαβε την πρώτη θέση στις πωλήσεις ηλεκτρικών συσκευών, ξεπερνώντας σε μερίδια αγοράς το 48%.

Ήδη, διατίθενται στα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών, οι πρώτες κουζίνες Ιζόλα νέας εποχής, σε τρεις τύπους: εμαγιέ, κεραμικές και εντοιχιζόμενες. Διατηρώντας τη σταθερή κι αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που είχε οικοδομήσει η μάρκα στην μακρόχρονη πορεία της στο παρελθόν, οι νέες συσκευές Ιζόλα συμβαδίζουν, σχεδιαστικά, με τις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού και ταυτόχρονα προσφέρουν λύσεις στην ιδανική σχέση αξίας-τιμής.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιώργος Δημητρίου, δήλωσε για το νέο αυτό εγχείρημα: “Η Ιζόλα υπήρξε μια θρυλική μάρκα, υπόδειγμα δημιουργικότητας μέσα σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και νιώθουμε υποχρεωμένοι να δώσουμε στη νέα γενιά καταναλωτών την ευκαιρία να τη γνωρίσει, να την εμπιστευτεί και να την αγαπήσει, όπως οι προηγούμενες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024