Σε λειτουργία ο σταθμός «Ακταίο» του Προαστιακού στην Πάτρα
Τη λειτουργία της στάσης «Ακταίο» στο δίκτυο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Πάτρας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η στάση βρίσκεται μεταξύ των σταθμών Αγίου Βασιλείου και Ρίου και θα εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και άλλων οικισμών.
Τη λειτουργία της στάσης «Ακταίο» στο δίκτυο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Πάτρας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η στάση βρίσκεται μεταξύ των σταθμών Αγίου Βασιλείου και Ρίου και θα εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και άλλων οικισμών, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να μετακινηθούν από και προς το εμπορικό κέντρο της Πάτρας άνετα και οικονομικά.
Τα δρομολόγια που θα εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό στη στάση «Ακταίο» θα εκτελούνται κάθε μια ώρα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).