Μητσοτάκης προς Βαρουφάκη: Δεν είσαι εκδότης περιοδικού μόδας
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτιμώντας πως η συμφωνία με τους εταίρους «είναι νομικά στον αέρα» αφού δεν πέρασε από τη Βουλή, ενώ για τη διαπραγμάτευση τονίζει ότι «η σκληρότητα της κυβέρνησης εξαντλήθηκε στη μετονομασία της τρόικας σε "θεσμούς"». Στρέφοντας τα βέλη του κατά του Γ.Βαρουφάκη τονίζει ότι «θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι δεν είναι εκδότης περιοδικού μόδας».
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτιμώντας πως η συμφωνία με τους εταίρους «είναι νομικά στον αέρα» αφού δεν πέρασε από τη Βουλή, ενώ για τη διαπραγμάτευση τονίζει ότι «η σκληρότητα της κυβέρνησης εξαντλήθηκε στη μετονομασία της τρόικας σε “θεσμούς”».
Επικρίνει τον κ. Βαρουφάκη για την τακτική του λέγοντας σε συνέντευξή του στην Realnews πως «θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι δεν είναι εκδότης περιοδικού μόδας, αλλά υπουργός Οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι διακρατικές σχέσεις δεν είναι παρτίδα μπιρίμπας σε συνοικιακό καφενείο».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνει, επίσης, ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Θα μου κάνετε το ερώτημα αυτό εφόσον τεθεί τέτοιο ζήτημα» λέει σε σχετικό ερώτημα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).