Με μια αιχμηρή δήλωση απάντησε ο Πάνος Καμμένος στις βολές του Αντώνη Σαμαρά κατά της κυβέρνησης. «Οι δηλώσεις Σαμαρά δείχνουν ξεκάθαρα πλέον ότι ο πολιτικός του ρόλος είναι να διαγωνίζεται με το Ποτάμι για το ποιος θα είναι η καλύτερη ορτινάτζα του όλου ΠΑΣΟΚ που θα το προστατεύει από μνημόνια και εισαγγελείς. Κατάντια».
Με μια αιχμηρή δήλωση απάντησε ο Πάνος Καμμένος στις βολές του Αντώνη Σαμαρά κατά της κυβέρνησης.
«Οι δηλώσεις Σαμαρά δείχνουν ξεκάθαρα πλέον ότι ο πολιτικός του ρόλος είναι να διαγωνίζεται με το Ποτάμι για το ποιος θα είναι η καλύτερη ορτινάτζα του όλου ΠΑΣΟΚ που θα το προστατεύει από μνημόνια και εισαγγελείς. Κατάντια».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).