Πολύνεκρη βομβιστική επίθεση σε στάση λεωφορείου στη Νιγηρία
Τουλάχιστον 17 άτομα σκοτώθηκαν από επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε στάση λεωφορείου στο βορειοανατολικό κρατίδιο Μπόρνο της Νιγηρίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας δεύτερος βομβιστής αυτοκτονίας προσπάθησε να ανατιναχθεί στην ίδια στάση λεωφορείου στην πόλη Μπίου, αλλά τον σταμάτησε το οργισμένο πλήθος και τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.
Τουλάχιστον 17 άτομα σκοτώθηκαν από επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε στάση λεωφορείου στο βορειοανατολικό κρατίδιο Μπόρνο της Νιγηρίας, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή και με «αυτόκλητο τιμωρό» της περιοχής που συνεργάζεται με τον στρατό.
Ένας δεύτερος βομβιστής αυτοκτονίας προσπάθησε να ανατιναχθεί στην ίδια στάση λεωφορείου στην πόλη Μπίου, αλλά τον σταμάτησε το οργισμένο πλήθος και τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, τονίζει ο «αυτόκλητος τιμωρός» Ιμπραήμ Τζάτον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από αγώνα στην Ελλάδα ξεκινά τη σεζόν του ανοιχτού στίβου ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου
- Η υγεία των εργαζομένων δεν είναι η μόνη που κινδυνεύει από την εργασιακή πίεση – Κινδυνεύει και η οικονομία
- Τεχνητή νοημοσύνη και εργασία: Το τέλος της καριέρας ή η αρχή μιας νέας εποχής;
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»
- Μανιφέστο Τσίπρα: Τρεις δυνάμεις, μία συμπαράταξη και η ελπίδα για μια κυβερνώσα Αριστερά της Νέα Εποχής
- Ο Τραμπ απειλεί να αποσύρει στρατεύματα από τις «απαίσιες» Ιταλία και Ισπανία – Η απάντηση Μαδρίτης και Ρώμης





