Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Κοζάνη: 6 μήνες με 3ετή αναστολή στον 57χρονο για ρατσιστική επίθεση

Εξάμηνη ποινή φυλάκισης με 3ετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Κοζάνης στον 57χρονο, ο οποίος καταγγέλθηκε για ρατσιστική επίθεση εις βάρος 29χρονης γιατρού του «Μαμάτσειου» νοσοκομείου της πόλης. 

Εξάμηνη ποινή φυλάκισης με 3ετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Κοζάνης στον 57χρονο, ο οποίος καταγγέλθηκε για ρατσιστική επίθεση εις βάρος νεαρής γιατρού του «Μαμάτσειου» νοσοκομείου της πόλης.

Όπως αναφέρεται στο Kozan.gr, λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης, οι δικηγόροι των δύο πλευρών, συμφώνησαν ο κατηγορούμενος να ζητήσει συγγνώμη και να γίνει αποδεκτή, όμως η εισαγγελέας δεν δέχτηκε, θεωρώντας πως ο κατηγορούμενος είχε πλήρη διαύγεια των λεγομένων του και πως οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί δεν ήταν τυχαίοι.

Τελικά το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και με ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή.

Μιλώντας στο Mega, η γιατρός είπε: «Ο κύριος ουσιαστικά εξέφρασε την επιθυμία του να γίνω σαπούνι και τελοσπάντων να έχω επαφή με τον Χίτλερ. Γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε αυτό που σου χρειάζεται είναι Χίτλερ και σαπούνι ουσιαστικά.»

H Solace Akpevwe Godwin μίλησε και στο Kozan.gr, δηλώνοντας ικανοποιημένη με την καταδικαστική απόφαση εναντίον του 57χρονου.

Η Solace Akpevwe Godwin -νιγηριανής καταγωγής- σημείωσε πως και άλλες φορές δέχτηκε ρατσιστικά σχόλια.

Συνέντευξη της γιατρού στο Kozan.gr

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024