«Ομάδα… Final 4 ο Ολυμπιακός» είπε ο Πλάθα
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο τεχνικός της Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα, πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα, προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή (27/2, 21:45), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της φάσης των «16». «Θέλουμε να νικήσουμε στην Αθήνα απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου φάιναλ φορ» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο τεχνικός της Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα, πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα, προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή (27/2, 21:45), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της φάσης των «16».
«Θα θέλαμε να αντιστρέφαμε τη δυσμενή για εμάς κατάσταση στην Ευρωλίγκα,» εξήγησε ο προπονητής της ομάδας της Ανδαλουσίας, λόγω της μίας μόλις νίκης που έχει πετύχει στις επτά πρώτες αγωνιστικές της πρώτης φάσης στο “Top-16”.
«Θέλουμε να νικήσουμε στην Αθήνα απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου φάιναλ φορ. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στη, αλλά έχουμε περιθώριο να αντιστρέψουμε την κατάσταση και θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στο δεύτερο γύρο του “Top -16”. Πιστεύουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα.
Σε κάποια πράγματα ωριμάζουμε ως ομάδα, αλλά χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσουμε την απαραίτητη πνευματική σκληράδα. Με βάση την εικόνα μας στον πρώτο γύρο θεωρώ πως μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο,» είπε ανάμεσα σε άλλα ο Πλάθα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα δισ του Τόκιο για την στήριξη του γιεν – Πόσο αποτελεσματικά είναι;
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Σκάβουν τα νησιά
- Γκολάρα Εμπαπέ για τη Γαλλία – Δύο ακόμη δοκάρια για τους «τρικολόρ» που κυριαρχούν (vids)
- Tι μένει από την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ
- Adidas: Ποιος θέλει να κλέψει τη δόξα της Trionda;
- «Αν χρειαστεί να περάσουμε μέσα από πόλεμο και φωτιά, θα το κάνουμε» λέει το Ιράν


