Toyota Auris 2015: Ο συνεπής Ιάπωνας
Το Auris ανανεώνεται υιοθετώντας στοχευμένες αλλαγές σε κάθε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων αισθητικής, εξοπλισμού και κινητήρων.
Την ανανεωμένη εκδοχή του μικρομεσαίου τους μοντέλου σε hatchback και station wagon, Touring Sports, εκδόσεις επιφυλάσσουν οι Ιάπωνες για την προσεχή έκθεση της Γενεύης όπου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του και το επίσης ανανεωμένο Avensis.
Οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Auris αποκαλύπτουν την νέα του «όψη» με τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, γρίλια και προφυλακτήρα, ενώ αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν εικόνες του πίσω τμήματος, αντίστοιχη αναμένεται να είναι και η εκεί αισθητική αναβάθμιση.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η αναβάθμιση στο εσωτερικό το οποίο έχει αποκτήσει κάποια επιπλέον στοιχεία όπως οι λεπτομέρειες από μαύρο γυαλιστερό πλαστικό στο ταμπλό, σε συνδυασμό με ορισμένα ανασχεδιασμένα χαρακτηριστικά όπως οι αεραγωγοί, η μεγαλύτερη οθόνη αφής η οποία υποδέχεται πλέον στα δεξιά της το «old school» ρολόι και οι οποίες αποσκοπούν σε μια πιο εργονομική και ποιοτικότερη αίσθηση.
Παράλληλα, όπως σημειώνει η Toyota το ανανεωμένο Auris θα επωφεληθεί από αναβαθμισμένο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Τις επιλογές αναμένεται να συμπληρώσουν νέες προσθήκες για την χρωματική παλέτα, αλλά και τα υλικά του θαλάμου επιβατών.
Προς το παρόν η Toyota δεν δημοσιοποιεί στοιχεία και τεχνικά χαρακτηριστικά για τους κινητήρες του ανανεωμένου της μοντέλου, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι το Auris θα προσφέρεται με «βελτιωμένους και νέους κινητήρες» βενζίνης και πετρελαίου, ενώ από την γκάμα δεν θα λείψει φυσικά και η υβριδική εκδοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να προστεθεί στην γκάμα και μια πιο περιπετειώδης έκδοση, η οποία θα διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και πιο off-road χαρακτηριστικά.
auto.in.gr
- Κυψέλη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις ρωγμές σε σπίτια – «Δεν ξέρουμε αν υπάρχει στατική επάρκεια ή όχι»
- Έκθεση – καμπανάκι για το ελαιόλαδο: Απώλειες και αβεβαιότητα
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου



