Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ελαφρά διάσειση ο Αλόνσο, παραμένει προληπτικά στο νοσοκομείο

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κανένας κίνδυνος, νοσηλεύεται ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος την Κυριακή είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών στην πίστα της Βαρκελώνης. Ο Ισπανός, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, υπέστη διάσειση, και η παρουσία του στην εντατική είναι φυσιολογική σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού όπως ανακοίνωσε η McLaren ο Αλόνσο είναι καλά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κανένας κίνδυνος, νοσηλεύεται ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος την Κυριακή είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο Ισπανός, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, υπέστη ελαφρά διάσειση, και η παρουσία του στην εντατική είναι φυσιολογική σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού όπως ανακοίνωσε η McLaren ο Αλόνσο είναι καλά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

«Το ατύχημα του Φερνάντο είναι ένα από αυτά που μπορούν να συμβούν κατά την διάρκεια δοκιμαστικών», ήταν κάποια από τα λόγια του αγωνιστικού διευθυντή της McLaren, Ερικ Μπουγιέρ.

Έτσι λοιπόν ο Φερνάντο Αλόνσο θα υποβληθεί σε κάποιες ακόμα εξετάσεις και στη συνέχεια θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ θα είναι απολύτως έτοιμος για την «εκκίνηση» του φετινού πρωταθλήματος σε τρεις εβδομάδες στο γκραν πρι της Αυστραλίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024