Ήττα στα πέναλτι και αποκλεισμός από το Youth League για τον Ολυμπιακό
Τον αποκλεισμό από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στη φάση των «16» του UEFA Youth League γνώρισαν οι μικροί του Ολυμπιακού. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 1-1 και ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι όπου νικητές βγήκαν οι Ουκρανοί.
Τον αποκλεισμό από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στη φάση των «16» του UEFA Youth League γνώρισαν οι μικροί του Ολυμπιακού. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 1-1 και η αναμέτρηση κρίθηκε στα πέναλτι όπου νικητές βγήκαν οι Ουκρανοί.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στον αγώνα και βρέθηκαν να προηγούνται μόλις στο 11ο λεπτό με γκολ του Βέργου.
Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει χωρίς να καταφέρνει να σκοράρει και στο 27ο λεπτό ο διαιτητής έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στους Ουκρανούς, το οποίο ο Βαχιμπεράτζε μετέτρεψε σε γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Σαχτάρ πίεσαν αρκετά με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ηλιάδη, να κρατάει το σκορ.
Ο αγώνας έληξε 1-1 και οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου στο 4-4 ο Αρένταρουκ ευστόχησε και έδωσε τη νίκη στη Σαχτάρ.
Σαχτάρ Ντόνετσκ: Κούντρικ, Κιριακάντσεβ, Σαχούτκιν, Ματβιγιένκο, Κοκσένκο, Βαχιμπεράτζε, Στάντερ, Αρεντάρουκ, Κοβαλένκο, Ζουμπκόβ, Χλατζένκο
Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Λάτσι, Μανθάτης, Βέργος, Γαρεφαλάκης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»


