Έτσι «ντόπαρε» ο Αναστασίου τους παίκτες πριν το ντέρμπι
Την μεγάλη εμπιστοσύνη που έχει σε εκείνους τόνισε για μια ακόμα φορά στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο προπονητής, Γιάννης Αναστασίου, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το γήπεδο της Λεωφόρου και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Την μεγάλη εμπιστοσύνη που έχει σε εκείνους τόνισε για μια ακόμα φορά στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο προπονητής, Γιάννης Αναστασίου, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το γήπεδο της Λεωφόρου και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
«Να ξέρετε ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει και κάνουμε μέσα στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις δεν μπορεί να μας κερδίσει καμία ομάδα στην Ελλάδα. Δεν φοβόμαστε κανέναν, είμαστε καλύτεροι. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και όσα έχουμε πει στις προπονήσεις. Θέλω να είστε ήρεμοι και να δείξετε συγκέντρωση στη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί», ήταν τα λόγια του έλληνα τεχνικού των «πράσινων».
Παρόμοια ήταν όσα είπε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» με 2-1: «Σας το είπα και το είδατε πως όταν παίζουμε όπως ξέρουμε κανείς δεν μπορεί να μας κοντράρει και να μας νικήσει. Δείξατε ποια είναι η καλύτερη ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν




