Στη βραχονησίδα Λέβιθα, νότια της Πάτμου, προσάραξε το απόγευμα της Παρασκευής το υπό σημαία Αγίου Βικεντίου φορτηγό «Kerem». Ελικόπτερο Σούπερ Πούμα επιχειρεί να απεγκλωβίσει τα έξι μέλη του πληρώματος, πέντε Τούρκους και έναν Γεωργιανό.
Στη βραχονησίδα Λέβιθα, νότια της Πάτμου, προσάραξε το απόγευμα της Παρασκευής το υπό σημαία Αγίου Βικεντίου φορτηγό «Kerem».
Από νωρίς το πρωί το πλοίο, που ήταν κενό φορτίου και είχε ξεκινήσει από το Ηράκλειο με προορισμό την Τουρκία, έπλεε ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, σε απόσταση 4,5 ναυτικών μιλίων δυτικά της Πάτμου.
Ελικόπτερο Σούπερ Πούμα επιχειρεί να απεγκλωβίσει τα έξι μέλη του πληρώματος, πέντε Τούρκους και έναν Γεωργιανό.
Ωστόσο, η διαδικασία είναι εξαιρετικά δυσχερής, καθώς στην περιοχή πνέουν βόρειοι άνεμοι εντάσεως οκτώ μποφόρ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.