Δύο αγωνιστικές και 4.000 ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό
Η απόφαση του αθλητικού δικαστή δεν άρεσε σε κανέναν! Ο Ολυμπιακός τιμωρηθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ για τα επεισόδια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η ανακοίνωση δεν ικανοποίησε ούτε τους Πειραιώτες, αλλά ούτε και... τους Θεσσαλονικείς!
Η απόφαση του αθλητικού δικαστή δεν άρεσε σε κανέναν! Ο Ολυμπιακός τιμωρηθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ για τα επεισόδια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η ανακοίνωση δεν ικανοποίησε ούτε τους Πειραιώτες, αλλά ούτε και… τους Θεσσαλονικείς!
Από την πλευρά των Πειραιωτών, αν ισχύσει η ποινή, αφού έχουν δικαίωμα εφεσης – τότε ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρις τον κόσμο του κόντρα σε Ορεστιαδα και Παναθηναϊκό.
Ήδη στο Λιμάνι γίνονται σκέψεις για την έφεση, η οποία αναμένεται να κατατεθεί μετα τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ (21/2).
Αξίζει να αναφερθεί πως η απόφαση του αθλητικού δικαστή δυσαρέστησε αρκετό κόσμο και στον ΠΑΟΚ, καθώς τουλάχιστον από την πλευρά των διοικούντων, δεν έκρυβαν ότι η τιμωρία του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι παραδειγματικη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Παρασκευάς Άντζας
- Ψάχνετε την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής; Αυτές είναι οι πιο φθηνές πόλεις για διακοπές στην Ευρώπη
- Stournaras: ECB Will Likely Raise Rates if Iran Conflict Persists
- Υπογράφηκε η παραχώρηση της έκτασης για την ανέγερση του σύγχρονου Καλλιτεχνικού Σχολείου στο Μεσολόγγι
- Η Dara έστειλε μήνυμα στον Βεζένκοφ μετά τη κατάκτηση της EuroLeague (pic)
- Γαλλία: Πρωτοφανές για την εποχή κύμα καύσωνα πλήττει τη χώρα
