Χωρίς να αγχωθεί και δίνοντας χρόνο στη νέα γενιά ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την 15η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών και παρέμεινε στο «κυνήγι» του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» συνέτριψαν 107-76 τα Τρίκαλα, σε αγώνα για την 17η ημέρα, υποχρεώνοντας τους Θεσσαλούς στην 11η ήττα.
Χωρίς να αγχωθεί και δίνοντας χρόνο στη νέα γενιά ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την 15η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών και παρέμεινε στο «κυνήγι» του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» συνέτριψαν 107-76 τα Τρίκαλα, σε αγώνα για την 17η ημέρα, υποχρεώνοντας τους Θεσσαλούς στην 11η ήττα.
Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ο Μαυροκεφαλίδης με 16 πόντους, ενώ έλαμψαν οι… πιτσιρικάδες του Χαραλαμπόπουλος (7π., 7ρ., 5ασ. σε 30΄), Κόνιαρης (5π., 3ασ. σε 14΄), Παπαγιάννης (10π., 12ρ. σε 22΄) και Λούντζης (11π., 2ασ. σε 12΄). Από τους Θεσσαλούς ξεχώρισε ο Χάρις με 21 πόντους.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, που τον βρήκε μπροστά στο σκορ με 32-26, ο Παναθηναϊκός εξαπέλυσε βροχή… τριπόντων δίνοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των Τρικάλων για έκπληξη.
Με 4/5 εύστοχες προσπάθειες των «πρασίνων» από τα 6.75, εκ των οποίο δύο διαδοχικά από τον 17χρονο πόιντ γκαρντ, Μιχάλη Λούντζη, που αντικατέστησε τον Νίκο Παππα, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς εκτόξευσε τη διαφορά στο 17΄ στους +20 πόντους (52-32), ενώ πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +16 (56-40).
Με απόλυτη κυριαρχία στα ριμπάουντ (33 έναντι 19 μέχρι το 30΄) και 11/23 τρίποντα ο Παναθηναϊκός δεν… ίδρωσε ούτε στην τρίτη περίοδο, ξέφυγε ακόμη και +25 πόντους (85-60 στο 29΄) και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Σα να μην έφτανε που κόπηκε από το Μουντιάλ 2026, ο… ελίτ Ισπανός ρέφερι Σάντσεθ Μαρτίνεθ δεν μπαίνει συχνά σε αγώνες της πατρίδας του. Είναι ανεπιθύμητος στη Ρεάλ Μαδρίτης
Η αποστολή της Άρσεναλ στον τελικό του Champions League, κόντρα στην Παρί, θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και ο Αρτέτα ψάχνει τρόπους για να αιφνιδιάσει τους Παριζιάνους
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.