Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καμμένος: Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι

Καμμένος: Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι

«Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι» ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε στρατιωτικούς συντάκτες, το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Η δανειακή σύμβαση, για την οποία θα υποβάλλει αίτημα παράτασης η ελληνική κυβέρνηση, δεν έχει σχέση με το μνημόνιο» ανέφερε.

Σκληρό μήνυμα προς το Βερολίνο ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα επιμείνει μέχρι τέλους στις θέσεις της έστειλε ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι η δανειακή σύμβαση δεν συνδέεται με το Μνημόνιο και ότι θα μπορούσε να αποτελέσει βάση το έγγραφο Μοσκοβισί. Θα εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που η ΕΕ δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι μέσα στην άλλη εβδομάδα θα αρχίσει να εξετάζεται καταγγελία για ψευδές έλλειμμα ύψους 4 δις. Ευρώ από τον χώρο της άμυνας που χρησιμοποιήθηκε για το φούσκωμα του ελλείμματος το 2009.

Σφοδρές αντιδράσεις για τις «απειλές»

Για το Κούγκι ξαναμίλησε ο κ. Καμμένος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι «όταν είσαι αποφασισμένος να διεκδικήσεις το δίκαιο, είσαι αποφασισμένος να φτάσεις μέχρι τέλους».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου μήπως οδηγηθούμε «σε ανατίναξη, όπως στο Κούγκι», ο κ. Καμμένος είπε ότι «μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια. Υπάρχει υψηλή ανεργία και αυτό θα πρέπει να το δείτε κάποια στιγμή».

«Η Δημοκρατία ούτε φιμώνεται ούτε τρομοκρατείται» απάντησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης και κάλεσε τον κ. Τσίπρα «να μας πει, αμέσως, αν συμφωνεί με τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού του».

«Oι εμπρηστικές δηλώσεις του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί ανατινάξεων ΜΜΕ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία» τόνισε τιο Ποτάμι. «Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Καμμένος είναι πλέον ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός που πρέπει να απολογηθεί για τις συνεχείς ακρότητες των ΑΝΕΛ και του αρχηγού τους είναι αυτός που τον επέλεξε σε αυτόν τον εθνικό ρόλο».

Έντονα ανέδρασε και το ΠΑΣΟΚ: «Υπαινιγμοί και επιθέσεις κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, είναι απαράδεκτες και βάλουν ευθέως κατά της ελευθερίας της έκφρασης και του δημοκρατικού διαλόγου. Αντί ο κ Καμμένος να απειλεί ότι θα κάνει την Ελλάδα Κούγκι καλό είναι να μην παίζει με τα σπίρτα.»

Αντίδραση υπήρξε και από το ΣΚΑΙ με τη εξής ανακοίνωση: «Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, σχετικά με τις εμπρηστικές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, τονίζουν ότι δεν πρόκειται να φοβηθούν από τις απειλές καμίας εξουσίας και θα συνεχίσουν να επιτελούν στο ακέραιο και αμερόληπτα το δημοσιογραφικό τους καθήκον. Είναι αυτονόητο, ότι απειλές εναντίον Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αποτελούν θέμα δημοκρατίας.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024