
Δεν ενθουσιάστηκε από την επιλογή Παυλόπουλου ο Μανώλης Γλέζος
Δεν φάνηκε να είναι και τόσο ενθουσιασμένος ο Μανώλης Γλέζος με την απόφαση του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα να προτείνει τον Πρ. Παυλόπουλο ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι ο Παυλόπουλος ήταν ο εμπνευστής του καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου με το πριμ των 50 εδρών» είπε, αν και όπως τόνισε δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο κ. Παυλόπουλος θα διαδραματίσει θετικό ρόλο από τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Δεν φάνηκε να είναι και τόσο ενθουσιασμένος ο Μανώλης Γλέζος με την απόφαση του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα να προτείνει τον Πρ. Παυλόπουλο ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι ο Παυλόπουλος ήταν ο εμπνευστής του καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου με το πριμ των 50 εδρών» είπε, αν και όπως τόνισε δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο κ. Παυλόπουλος θα διαδραματίσει θετικό ρόλο από τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Και τούτο γιατί, όπως είπε, γνωρίζει πολύ καλά το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, είναι καλά καταρτισμένος νομικά και χαίρει εκτιμήσεως. Αλλά ο κ. Γλέζος δεν μπορεί να ξεχάσει ότι δεν αποδέχθηκε ο κ. Παυλόπουλος τη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που είχε συσταθεί επί κυβερνήσεως Σαμαρά για τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων.
Και το σημαντικότερο με την επιλογή του κ. Παυλόπουλου, όπως είπε, είναι σαν να υπάρχει παραδοχή ότι η Αριστερά δεν έχει να παρουσιάσει δικά της αξιόλογα πρόσωπα.
Νίκος Χασαπόπουλος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα AI chips φέρνουν νέα «έκρηξη» ανάπτυξης για τη Nvidia
- Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν συνεχάρη τον Τραμπ και προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τις διμερείς συνομιλίες
- To Ισραήλ επιτέθηκε σε 40 πόλεις του Λιβάνου το Σάββατο – Χτυπήθηκαν 25 υγειονομικοί στην Τύρο
- Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στον Λευκό Οίκο – Τον είχαν ειδοποιήσει να «μείνει μακριά»
- Ισχυρές εκρήξεις στo Kίεβο σε μεγάλης κλίμακας επίθεση της Ρωσίας
- Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ σε αντίποινα για το χτύπημα στην φοιτητική εστία στο Λουγκάνσκ [βίντεο]
- Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Συναγερμός στη Μυστική Υπηρεσία – Δύο τραυματίες [βίντεο]
- Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το πλαίσιο για την ειρήνη μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 24.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-giancarlo-ruedas-575430257-16944052-315x220.jpg)















![Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ σε αντίποινα για το χτύπημα στην φοιτητική εστία στο Λουγκάνσκ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/OreshnikRussianMissileC-315x220.jpg)
![Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Συναγερμός στη Μυστική Υπηρεσία – Δύο τραυματίες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/2026-05-23T222349Z_757943931_RC2AFLA17VAH_RTRMADP_5_USA-TRUMP-315x220.jpg)


![Αδιανόητο μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Εθνική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/paraliaki-315x220.jpg)




![Επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ με άσκηση των πεζοναυτών στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/us-embassy-caracas-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442