Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαγνώστηκε με λευχαιμία ο Χουάν Κάρλος Γκαρσία της Γουίγκαν

Διαγνώστηκε με λευχαιμία ο Χουάν Κάρλος Γκαρσία της Γουίγκαν

Την πιο σκληρή μάχη στη ζωή του καλείται να δώσει ο φουλ μπακ της Γουίγκαν, Χουάν Κάρλος Γκαρσία. Ο 26χρονος παίκτης από την Ονδούρα, όπως επιβεβαίωσε και ο αγγλικός σύλλογος, πάσχει από λευχαιμία. Την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στους «Λάτικς» από την Τενερίφη, όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός, καθώς από τον Ιούλιο του 2013 όταν και ενσωματώθηκε στην ομάδα ως ελεύθερος αγωνίστηκε μόλις μία φορά την περασμένη σεζόν στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ.

Την πιο σκληρή μάχη στη ζωή του καλείται να δώσει ο φουλ μπακ της Γουίγκαν, Χουάν Κάρλος Γκαρσία. Ο 26χρονος παίκτης από την Ονδούρα, όπως επιβεβαίωσε και ο αγγλικός σύλλογος, πάσχει από λευχαιμία.

Την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στους «Λάτικς» από την Τενερίφη, όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός, καθώς από τον Ιούλιο του 2013 όταν και ενσωματώθηκε στην ομάδα ως ελεύθερος αγωνίστηκε μόλις μία φορά την περασμένη σεζόν στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ.

«Πήγα να τον δω και μου φάνηκε απίστευτα δυνατός και σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Γουίγκαν, Μάλκι Μακκέι και πρόσθεσε:

«Είναι αποφασισμένος να δώσει τη μάχη του και είναι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει προς χάριν της συζύγου του και των παιδιών του.

Όλοι στο σύλλογο του ευχόμαστε τα καλύτερα, όπως και οι οπαδοί μας. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα μεγάλο χτύπημα για την οικογένειά του και όλους όσοι ασχολούνται με το σύλλογο. Θα κάνουμε τα πάντα για να έχει την καλύτερη δυνατή θεραπεία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024