«Περίπατο» έκανε ο Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ, μια κι επικράτησε της Γλυφάδας με 15-7, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία των Γυναικών. Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη πραγματοποίησαν ακόμη μια καλή προπόνηση, εντός των συνόρων. Η Βουλιαγμένη κυριάρχησε με 4-12 του Εθνικού στον Πειραιά.
«Περίπατο» έκανε ο Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ, μια κι επικράτησε της Γλυφάδας με 15-7, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία των Γυναικών. Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη πραγματοποίησαν ακόμη μια καλή προπόνηση, εντός των συνόρων.
Η Βουλιαγμένη κυριάρχησε με 4-12 του Εθνικού στον Πειραιά. Η ομάδα του Κώστα Δήμου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πήρε σημαντικό προβάδισμα το οποίο και διατήρησε μέχρι το φινάλε παρότι για τα επόμενα 3 οκτάλεπτα ο Εθνικός κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός.
Παρά την ήττα η ομάδα του Γιώργου Τσόκα παραμένει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους, ενώ η Βουλιαγμένη εξακολουθεί να μοιράζεται την κορυφή με τον Ολυμπιακό με 22 βαθμούς.
Πλέον ο ΝΟΒ στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την Κίνεφ Κίρισι για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.
Ο ΝΟ Ρεθύμνου έφτασε στην 4η θέση της βαθμολογίας, καθώς επικράτησε με σκορ 10-20 του Ηρακλή στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.
Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη με ένα εντυπωσιακό 2ο οκτάλεπτο στο οποίο επικράτησαν κατά κράτος ξεπέρασαν το εμπόδιο του ουραγού Ηρακλή του Γιώργου Κλότσικα που αντιστάθηκε μόλις για μία μόλις περίοδο.
Πλέον, η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται στην 4η θέση με 12 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει τελευταία στη βαθμολογία με -3 βαθμούς. Πρώτη σκόρερ για τις γηπεδούχους ήταν η Μάγδα Τζίμα με 4 γκολ, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων 5 φορές βρήκε δίχτυα η Μαρία Μάστορη.
Σε αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 γυναικών:
Ο «Μπαρτζωκισμός» ζει, βασιλεύει και οδηγεί τον μπασκετικό Ολυμπιακό εκ του ασφαλούς. Και όλα όσα ζούσαν στο μυαλό του προπονητή του, τώρα είναι στην... μπασκετική εξουσία.
Ο Τάισον Γουόρντ κατέκτησε και τη Euroleague, στην πρώτη του χρονιά μάλιστα με τον Ολυμπιακό και είναι ο μοναδικός με ευρωπαϊκό «τρεμπλ» στην τροπαιοθήκη του.