Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δώρο Θεού» για τον Μαρκαριάν η Εθνική

«Δώρο Θεού» για τον Μαρκαριάν η Εθνική

O Σέρχιο Μαρκαριάν χαρακτήρισε «δώρο Θεού» την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ovation». Παράλληλα ο Ουρουγουανός προπονητής αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι».

O Σέρχιο Μαρκαριάν χαρακτήρισε «δώρο Θεού» την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας μιλώνταςστην εφημερίδα της πατρίδας του «Ovation». Παράλληλα ο Ουρουγουανός προπονητής αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι».

«Πρώτον, επειδή αγαπώ την Ελλάδα όπου έχω δουλέψει παλιότερα, ξέρω το ποδόσφαιρό της και όλοι εκεί μού είχαν φερθεί πολύ καλά. Εκτός αυτού, για οποιονδήποτε προπονητή είναι μεγάλη τιμή να κατευθύνει την εθνική ομάδα μιας χώρας και τρίτον, επειδή είναι μια σημαντική οικονομική συμφωνία για μένα. Ολα αυτά για μένα είναι ένα δώρο που μου έκανε ο Θεός», ανέφερε αρχικά ο 71χρονος τεχνικός.

Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο του Καραγκούνη στην επιλογή του: «Ηταν το κλειδί. Τον είχα ως ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό και σήμερα είναι αθλητικός διευθυντής της ομοσπονδίας. Προφανώς δεν θα είχε γίνει κάτι χωρίς τη δική του υποστήριξη και την τελική σύστασή του».

Τέλος ο Μαρκαριάν μίλησε για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της η Εθνική: «Κάθε δουλειά είναι μια πρόκληση. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η φιλοδοξία είναι αυτή τη στιγμή στο… μηδέν. Δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση, μόνο μια μικρή ελπίδα. Θέλουμε να αντιστρέψουμε αυτήν την κατάσταση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024