Βαρύ πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ
Με βαρύ πρόστιμο, 20.000 ευρώ, τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τα όσα γράφτηκαν στο φύλο αγώνα του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Τούμπας.
Με βαρύ πρόστιμο, 20.000 ευρώ, τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τα όσα γράφτηκαν στο φύλο αγώνα του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Τούμπας.
Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Βέροια: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ ΟΦΗ, Α. Σκέντζο (διερμηνέα): Για τη συμπεριφορά του διερμηνέα κ. Α. Σκέντζου: επιβάλλει την ποινή επίπληξης.
Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.
22η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.
*Η ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος μέχρι την Δευτέρα 16/2 και ώρα 12:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αναβαθμίζονται οι εσωτερικές διαδρομές σε μεγάλο άλσος της Αττικής
- Το παρασκήνιο της κόντρας του Αταμάν με τον Μαρτίνεθ (vid)
- Ο έρωτας της Τζέιν Φόντα και του Τεντ Τέρνερ – «Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τσακωμούς»
- Τρόφιμα: Τι έδειξαν οι έλεγχοι για υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων
- Κρουαζιερόπλοιο MV Hondius: Εν πλω προς τα Κανάρια – «Όλοι θα μείνουν μέσα μέχρι την άφιξη των αεροσκαφών»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 162 χλμ στην εθνική οδό


