Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Ιμπραΐμοβιτς συνάντησε τον... Ζλάταν

Όταν ο Ιμπραΐμοβιτς συνάντησε τον… Ζλάταν

Το κέρινο ομοίωμά του... συνάντησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε στο Μουσείο του Παρισίου «Musee Grevin» όπου αντίκρισε τον... κέρινο Ζλάταν να πανηγυρίζει.

Το κέρινο ομοίωμά του… συνάντησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε στο Μουσείο του Παρισίου «Musee Grevin» όπου αντίκρισε τον… κέρινο Ζλάταν να πανηγυρίζει.

Το κέρινο ομοίωμα τού Ιμπραΐμοβιτς κοσμεί το Μουσείο του Παρισιού μεταξύ άλλων 200 προσωπικοτήτων από όλο τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, του Γκάντι, καθώς και μεγάλων σταρ της «στρογγυλής θεάς» όπως, ο Μισέλ Πλατινί, ο Τιερί Ανρί, ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Πελέ και ο Ρονάλντο.

Ο «Ιμπρα», αν και δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για το τελικό αποτέλεσμα, αποκάλυψε επίσης ότι σε… πρώτη φάση τρομοκρατήθηκε όταν είδε από τόσο κοντά τον… ίδιο του τον εαυτό.

«Ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και είμαι περήφανος», τόνισε ο 33χρονος και συνέχισε: «Πρόκειται για κάτι που είναι όσο πιο κοντινό στην πραγματικότητα. Για μένα ως παίκτης αποτελεί τεράστια τιμή να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε μεγάλους άνδρες και προσωπικότητες του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος. Παίζω ποδόσφαιρο κι ότι γίνεσαι αποδέκτης τέτοιας τιμής είναι πραγματικά κάτι το υπέροχο», είπε ο άσος της Παρί.

Με αρκετή δόση χιούμορ και κοιτάζοντας προς το ομοίωμά του φώναξε: «αρχίζω να τον φοβάμαι, εννοώ ακόμη και τον εαυτό μου».

Μετά την αποκαλυπτήρια τελετή στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Ιμπραΐμοβιτς έσπευσε μέσω του Instagram να εκφράσει τον θαυμασμό του για τη δουλειά του γλύπτη, Ερικ Σεντ Σάφρε: «Είχα την ευκαιρία να βγάλω μία φωτογραφία του εαυτού μου στο Μουσείο» έγραψε στο λογαριασμό του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024