Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aegean Traveller Battles: η πιο συναρπαστική ταξιδιωτική μονομαχία έρχεται!

Aegean Traveller Battles: η πιο συναρπαστική ταξιδιωτική μονομαχία έρχεται!

Οι πρώτοι Aegean Travellers ταξιδεύουν και μας παρουσιάζουν ο καθένας την πόλη στην οποία ταξίδεψε. Θέσεις… μάχης παίρνουν αυτές τις ημέρες οι δύο πρώτοι Aegean Travellers, ενόψει μιας συναρπαστικής ταξιδιωτικής μονομαχίας. Οι Aegean Travellers, που αναδείχθηκαν μέσα από τις auditions μεταξύ καθημερινών απλών ανθρώπων που ήθελαν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία, θα μας ξεναγήσουν στους […]

Οι πρώτοι Aegean Travellers ταξιδεύουν και μας παρουσιάζουν ο καθένας την πόλη στην οποία ταξίδεψε.

Θέσεις… μάχης παίρνουν αυτές τις ημέρες οι δύο πρώτοι Aegean Travellers, ενόψει μιας συναρπαστικής ταξιδιωτικής μονομαχίας. Οι Aegean Travellers, που αναδείχθηκαν μέσα από τις auditions μεταξύ καθημερινών απλών ανθρώπων που ήθελαν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία, θα μας ξεναγήσουν στους προορισμούς όπου ταξίδεψε ο καθένας.

Η μάχη προβλέπεται συναρπαστική ανάμεσα στις δύο πόλεις, Βιέννη και Βουδαπέστη, αφού οι δύο πρώτοι Aegean Travellers θα μας παρουσιάσουν αυτά που έζησαν, δίνοντάς μας με τον καλύτερο τρόπο μια αντιπροσωπευτική γεύση από την κάθε πόλη.

Ο Κίμωνας Χαριτάκης, που βρέθηκε στη Βιέννη, και η Μαριλύβια Μπαλασκά, που ταξίδεψε στη Βουδαπέστη, ενθουσιασμένοι από τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία τους, θα μας παρουσιάσουν απρόσμενες ιστορίες, εναλλακτικές εικόνες και αξέχαστες στιγμές από το ταξίδι τους, όπως το έζησαν οι ίδιοι.

Δύο διαφορετικές πόλεις, δύο διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες από δύο γνήσιους ταξιδιώτες, θα προβάλλονται μέσα από τα videos- posts που θα ανεβαίνουν στα social media-κανάλια της Aegean.

Με οδηγό τους δύο εναλλακτικούς καθημερινούς ταξιδιώτες, όλοι εμείς θα ξεναγηθούμε στους προορισμούς, ζώντας τις εμπειρίες όπως τις έζησαν οι δύο τυχεροί, πέρα από τη συνήθη ταξιδιωτική πεπατημένη. Στη συνέχεια θα αποφασίσουμε ποια πόλη μάς έχει μαγέψει περισσότερο, ώστε να αναδείξουμε τη νικητήρια πόλη του πρώτου Aegean Traveller Battles.

Με τα σχόλιά μας, τα οποία θα μεταφράζονται σε ψήφους, θα αναδείξουμε τον προορισμό που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες και θα κερδίσει τη μάχη. Μάλιστα, όσοι θελήσουν να πάρουν θέση στη μάχη έχουν ένα επιπλέον κίνητρο: οι συμμετέχοντες που έχουν ψηφίσει τον νικητήριο προορισμό θα μπουν σε μια κλήρωση και ένας τυχερός θα κερδίσει δύο εισιτήρια για τη νικητήρια πόλη.

Και έπεται συνέχεια! Μπορεί η νέα και πιο συναρπαστική φάση του Αegean Traveller να έδωσε την ευκαιρία στους δύο πρώτους τυχερούς να ζήσουν από ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, ωστόσο η αναζήτηση για τους επόμενους δύο τώρα μόλις αρχίζει. Μέσα από τη συνέχιση των auditions, η Aegean συνεχίζει την αναζήτηση απλών καθημερινών ταξιδιωτών, που θα γίνουν οι επόμενοι Aegean Travellers και θα ζήσουν μια καταπληκτική εμπειρία ζωής!

Κάθε μήνα δύο νέοι Aegean Travellers που θα επιλέγονται, θα ταξιδεύουν σε δύο διαφορετικούς προορισμούς από το δίκτυο της Aegean, βοηθώντας μας να ανακαλύψουμε τη «μυστική» πλευρά της κάθε πόλης, και να ταξιδέψουμε αλλά και να ονειρευτούμε μαζί τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο aegean-traveller.com για να ταξιδέψετε με τους Aegean Travellers και δηλώστε συμμετοχή ανεβάζοντας το δικό σας βίντεο, για να διεκδικήσετε και εσείς μία θέση στα μοναδικά αυτά ταξίδια.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024