Παρέμεινε «πράσινος» μέχρι το 2017 ο Τριανταφυλλόπουλος
Μέχρι το 2017 θα φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα σήμερα οι «πράσινοι». Ο νεαρός αμυντικός, αφού υπέγραψε μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε αρχικά το 2016, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλιού». «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Σύλλογο ο οποίος με ανέδειξε και τον οποίο αγαπάω! Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για ακόμα μία φορά».
Μέχρι το 2017 θα φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα σήμερα οι «πράσινοι». Ο νεαρός αμυντικός, αφού υπέγραψε μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε αρχικά το 2016, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλιού».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Σύλλογο ο οποίος με ανέδειξε και τον οποίο αγαπάω! Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για ακόμα μία φορά.
Παρότι δεν είμαι των υποσχέσεων, να ξέρετε πως θα δώσω ό,τι έχω ώστε, μέσα από τη σκληρή δουλειά, να βελτιωθώ κι εγώ ατομικά αλλά και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2017».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Γκαμπριέλ Ατάλ θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας από το κόμμα «Αναγέννηση» του Μακρόν
- Με αλληλοκατηγορίες μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές
- Χρήστος Ράμμος: Ηχηρή παρέμβαση για το Κράτος Δικαίου – Η «κορυφή του παγόβουνου»
- Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με Ροντινέι (1-0, vid)
- «Έγκλημα» του Ομπρένοβιτς – Ο Σλοβένος ακύρωσε καθαρό γκολ του Ολυμπιακού, μετά από παρέμβαση του VAR (vid)
- Η απορρύθμιση του κοινωνικού κράτους δεν θα ενισχύσει την Ευρώπη, θα την κάνει φτωχότερη



