Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Δεν μετανιώνω που ήρθα, ούτε που έφυγα από την Τσέλσι» είπε ο Σίρλε

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βόλφσμπουργκ, ο Αντρέ Σίρλε, τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την Τσέλσι. Ο Γερμανός διεθνής, που αποκτήθηκε με 32 εκατ. ευρώ (ρεκόρ ομάδας), παραδέχθηκε πως ήθελε να μείνει στο Λονδίνο: «Ηθελα να μείνω, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες, ή ίσως τον τελευταίο μήνα, σκεφτόμουν έντονα μια αλλαγή, καθώς το μόνο που ήθελα ήταν να διασκεδάζω και αυτό για μένα σημαίνει να παίζω ποδόσφαιρο. Με την Τσέλσι δεν έπαιζα σταθερά τον τελευταίο καιρό», υποστήριξε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βόλφσμπουργκ, ο Αντρέ Σίρλε, τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την Τσέλσι.

Ο Γερμανός διεθνής, που αποκτήθηκε με 32 εκατ. ευρώ (ρεκόρ ομάδας), παραδέχθηκε πως ήθελε να μείνει στο Λονδίνο: «Ηθελα να μείνω, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες, ή ίσως τον τελευταίο μήνα, σκεφτόμουν έντονα μια αλλαγή, καθώς το μόνο που ήθελα ήταν να διασκεδάζω και αυτό για μένα σημαίνει να παίζω ποδόσφαιρο. Με την Τσέλσι δεν έπαιζα σταθερά τον τελευταίο καιρό», υποστήριξε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός, που υπέγραψε συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ μέχρι το 2019, αποκτήθηκε από την Τσέλσι το 2013. Παρά το γεγονός ότι βοήθησε τη Γερμανία να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι στη Βραζιλία, ο 24χρονος έχασε τη θέση του βασικού στους «μπλε», καθώς ο Μουρίνιο προτιμούσε την τριάδα των Οσκαρ, Αζάρ και Γουίλιαν πίσω από τον επιθετικό Ντιέγκο Κόστα.

«Δεν μετανιώνω που ήρθα στην Τσέλσι» είπε ξεκάθαρα ο Σίρλε και συνέχισε: «Συνεχίζω να αγαπώ την ομάδα, το προπονητικό τιμ είναι εκπληκτικό και γενικά βελτίωσα το παιχνίδι μου εκεί. Ημουν διαφορετικός παίκτης όταν πήγα στην Τσέλσι. Εκεί με βοήθησαν πολύ».

Από την πλευρά της η Βόλφσμπουργκ, που βρίσκεται στην 2η θέση της Μπουντεσλίγκα, οκτώ βαθμούς πίσω από την Μπάγερν, έχει πολλές προσδοκίες από τον Σίρλε.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κλάους Άλοφς, μιλώντας σχετικά είπε: «Θέλουμε να βελτιώνουμε την ομάδα βήμα-βήμα. Όταν έχεις την ευκαιρία να υπογράψεις ένα παίκτη, έναν κάτοχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως ο Αντρέ, που έχει ήδη αποδείξει την αξία του στη Μπουντεσλίγκα, τότε το κάνεις. Το οικονομικό σίγουρα το σκεφτήκαμε έντονα, αλλά μια μεταγραφή τέτοιου επιπέδου είναι λογικό να είναι ακριβή. Δεν νομίζω ότι βάλαμε και το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, εάν κοιτάξει κανείς το τι γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη» κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024