Έχοντας ήδη συναντήσει, σε δοκιμές εξέλιξης την ανανεωμένη εκδοχή του «απλού» C’eed το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει πιο σπορτίφ μονοπάτια σε ό,τι αφορά τη σχεδίασή του, πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον εντοπισμό της «de facto» πιο δυναμικής εκδοχής του με τα διακριτικά GT.

To κορεατικό hot hatch προσφέρει για πρώτη φορά τον εαυτό του στο φωτογραφικό φακό καθώς προβάρει τις αλλαγές της ανανέωσής του οι οποίες αναμένεται, επίσης, να στοχεύσουν σε μια συνολικά πιο δυναμική εικόνα, ταιριαστή στο σπορ χαρακτήρα του.

Σε ό,τι αφορά το μηχανικό του σύνολο αν και οι πιθανότητες συντείνουν στη διατήρηση του γνωστού συνόλου των 1,6 λίτρων με απόδοση 204 ίππων, ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υιοθετήσει ένα ισχυρότερο σύνολο.

Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, τη θέση κάτω από το καπό του μικρομεσαίου hatchback αναμένεται να διεκδικήσει ο νέας γενιάς Theta II, δίλιτρος κινητήρας Τ-GDI με απόδοση 245 ίππων, δίνοντας στο κορεατικό μοντέλο ένα ισχυρότερο όπλο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του hot-hatch.

AUTOMEDIA