Στις 15:30 και όχι στις 16:00 όπως αρχικά είχε οριστεί θα γίνει το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και τον Ολυμπιακό, στο Βενετόκλειο, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Α1, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο ΕΣΑΚΕ. «Το τζάμπολ της αναμέτρησης Κολοσσός H Hotels – Ολυμπιακός της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα γίνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο Βενετόκλειο στις 15:30, αντί για τις 16:00 που είχε οριστεί αρχικά. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3», αναφέρει η ανακοίνωση.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.