Ελάχιστα εισιτήρια έμειναν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ εν όψει ΟΣΦΠ
Ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί στα εκδοτήρια της Τούμπας για τα εισιτήρια του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Κυριακή.
Ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί στα εκδοτήρια της Τούμπας για τα εισιτήρια του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Κυριακή.
Παρά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό το Σάββατο που άφησε τον ΠΑΟΚ στον -5 από τον πρωτοπόρο ΟΣΦΠ, οι φίλοι της ομάδας σκοπεύουν να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο ενόψει της αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής.
Όπως ανακοίνωσε, μάλιστα, η ΠΑΕ μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο twitter, έχουν απομείνει μόλις 3.000 «κομμάτια» για τις θύρες 1,2,3 και 8.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο έως 5 Ιουνίου – Τα ποσά
- Πέθανε η πρώην σύζυγος του Τζορτζ Λούκας, Μάρσια, βραβευμένη με Όσκαρ μοντέρ του Star Wars
- Chevron’s Block 10 Bet Rests on Promising Seismic Data
- Μάικ Τζέιμς: «Για εσάς είναι μεγάλη ομάδα η Ζαλγκίρις; Εγώ δεν τη θεωρώ μεγάλη»
- Τσουκαλάς: Μόνο το ΠΑΣΟΚ ασκεί πολυθεματική δομική αντιπολίτευση με προοδευτική αντιπρόταση και κοινωνικό πρόσημο
- Μάριος Οικονόμου: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση – Εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι εγκεφαλικά νεκρός


