Ελάχιστα εισιτήρια έμειναν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ εν όψει ΟΣΦΠ
Ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί στα εκδοτήρια της Τούμπας για τα εισιτήρια του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Κυριακή.
Ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί στα εκδοτήρια της Τούμπας για τα εισιτήρια του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Κυριακή.
Παρά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό το Σάββατο που άφησε τον ΠΑΟΚ στον -5 από τον πρωτοπόρο ΟΣΦΠ, οι φίλοι της ομάδας σκοπεύουν να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο ενόψει της αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής.
Όπως ανακοίνωσε, μάλιστα, η ΠΑΕ μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο twitter, έχουν απομείνει μόλις 3.000 «κομμάτια» για τις θύρες 1,2,3 και 8.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσικός πύραυλος σκοτώνει 10 άτομα σε έκθεση αμυντικών συστημάτων – Δεν έπρεπε να γίνει ποτέ λέει ο Ζελένσκι
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Η Cardi B υποστηρίζει ότι δεν θα μείνει για πάντα ελεύθερη και ο λόγος είναι ένας
- Καλλιθέα: Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί – Τι κατέθεσε η 37χρονη
- Πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο στην Πάρνηθα
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ ίδρυσε το «Νέο Κόμμα» της Τουρκίας και εξελέγη πρόεδρος – Πήρε μαζί του 90 βουλευτές


