Ελβετία: Νεκροί έξι σκιέρ από χιονοστιβάδες στις Άλπεις
Έξι σκιέρ σκοτώθηκαν το Σάββατο από χιονοστιβάδες στις ελβετικές Άλπεις. Οι αρχές είχαν προειδοποιήσει τους εκδρομείς για τους κινδύνους που θα αντιμετώπιζαν εάν έβγαιναν εκτός της καθορισμένης πίστας. Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη και την Παρασκευή, με αποτέλεσμα μέσα σε τρεις ημέρες να καταγραφούν εννέα θάνατοι στις Άλπεις.
Έξι σκιέρ σκοτώθηκαν το Σάββατο από χιονοστιβάδες στις ελβετικές Άλπεις.
Οι αρχές είχαν προειδοποιήσει τους εκδρομείς για τους κινδύνους που θα αντιμετώπιζαν εάν έβγαιναν εκτός της καθορισμένης πίστας.
Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη και την Παρασκευή, με αποτέλεσμα μέσα σε τρεις ημέρες να καταγραφούν εννέα θάνατοι στις Άλπεις.
Το τελευταίο διάστημα στα ήδη εύθραυστα στρώματα χιονιού έπεσε άλλο 1 με 1,2 μέτρο χιόνι, με αποτέλεσμα να καταστεί ιδιαίτερα ασταθές, τονίζουν οι αρχές.
Το απόγευμα του Σαββάτου τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά από χιονοστιβάδα στην περιοχή Λαντκάρ ο Γκιζόν.
Επίσης, στο Όμπερλαντ, κοντά στη Βέρνη, ένας 31χρονος Ελβετός καταπλακώθηκε από τα χιόνια ενώ έκανε σκι εκτός πίστας, ενώ ένας 28χρονος σνοουμπόρντερ παρασύρθηκε στην ίδια περιοχή από χιονοστιβάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Έβρος: Συναγερμός για φωτιά σε αγροτική έκταση στο Σουφλί
- Δίκη Βαλυράκη: «Είμαστε αθώοι» ισχυρίστηκε και ο δεύτερος ψαράς στη δίκη
- Σε λειτουργία η νέα ράμπα διευκόλυνσης πρόσβασης στην παραλία του Τσούτσουρα
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση βάζει μια Α.Ε. εκεί όπου υπάρχει χρήμα από τον πολιτισμό
- Η Τράπεζα Χανίων συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα για το ψηφιακό ευρώ
- Επίσημο: Στην εθνική Γαλλίας ο Ζιντάν! (pic)

