Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μπαμ» στο 94' για τον Παναιτωλικό με «διπλό» στην Τούμπα

«Μπαμ» στο 94′ για τον Παναιτωλικό με «διπλό» στην Τούμπα

Σοκ στο 94' για τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε 1-2 από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Αλβες που είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με πέναλτι στο 7', πέτυχε και το γκολ της νίκης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ είχε ισοφαρίσει ο Ρόμπερτ Μακ στο 73'.

Σοκ στο 94′ για τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε 1-2 από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Αλβες που είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με πέναλτι στο 7′, πέτυχε και το γκολ της νίκης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ είχε ισοφαρίσει ο Ρόμπερτ Μακ στο 73′.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Αλβες έδωσε με πέναλτι (που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι) το προβάδισμα στην ομάδα του Αγρινίου, αξιοποιώντας την παράβαση που είδε ο Δημητρόπουλος σε πτώση του Κούσα, πιεζόμενος από τον Αθανασιάδη.

Το γρήγορο γκολ «πάγωσε» τους γηπεδούχους και δεν είναι υπερβολικό να πει κανείς ότι ήταν τυχεροί που πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά ενός γκολ. Κι αυτό γιατί ο Ιτάνζ σταμάτησε τόσο τον Κάπελ στο 10′, όσο και τον Μπεχαράνο στο 19′, στις καλύτερες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο πρώτο 45λεπτο.

Η κατάσταση άλλαξε στο β’ ημίχρονο με την είσοδο του Μακ στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ άσκησε πίεση στο μισό γήπεδο, έκλεισε τον Παναιτωλικό και απείλησε για την ισοφάριση, όταν μετά από κόρνερ και κοντινή κεφαλιά του Νομπόα, η μπάλα έφυγε άουτ στο 56΄.

Ομως τη λύση έδωσε ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος με εξαιρετική κίνηση στην περιοχή και άψογο πλασέ, νίκησε τον Στεφανάκο και έφερε το ματς στα ίσια στο 73′.

Λίγο αργότερα μπήκε στο ματς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικέφαλου», Ρικάρντο Κόστα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, αλλά ο Παναιτωλικός ήλεγχε την κατάσταση, σε ορισμένες στιγμές και υπό την ανοχή του Δημητρόπουλου, ο οποίος έδωσε πολλά ανάποδα σφυρίγματα.

Όπως και να’ χεςι, οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ, αλλά σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων στο 90+4′, ο Αλβες έγραψε το 1-2 και «εκτόξευσε» τον Παναιτωλικό στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Αθανασιάδης, Ρατς, Μαντούρο, Νομπόα – Μπεχαράνο, Μαρτίνες, Στεφανάκος

ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς (87΄ Κίτσιου), Βίτορ, Κατσικάς, Νομπόα, Μαντούρο, Τζανδάρης (46΄ Μακ), Σαλπιγγίδης (75΄ Ρικάρντο Κόστα), Αθανασιάδης, Περέιρα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Κέβιν, Κούσας, Εντζεγκουέλε, Γοδόι, Μαρτίνεζ, Φωτάκης (81΄ Μαλεζάς), Βιγιαφάνες (71΄ Ρουσκουγιέδα), Κάπελ (59΄ Λάζαρ), Άλβες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024