Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Και με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό, στην οποία δεν είναι ο Εγιάλ Γκολάσα, αφού ταλαιπωρείται από ίωση, αντίθετα το παρών θα δώσει ο Ρικάρντο Κόστα. Ο προπονητής του "Δικεφάλου του Βορρά" συμπεριέλαβε τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό στην αποστολή κάτι το οποίο είχε φανεί και στις προπονήσεις.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό, στην οποία δεν είναι ο Εγιάλ Γκολάσα, αφού ταλαιπωρείται από ίωση, αντίθετα το παρών θα δώσει ο Ρικάρντο Κόστα. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» συμπεριέλαβε τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό στην αποστολή κάτι το οποίο είχε φανεί και στις προπονήσεις.

Όλα δείχνουν ότι οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν με κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κατσικά και Ρατς.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Νομπόα με τον Τζανδάρη δίπλα του, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Σαλπιγγίδης και ο Μακ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης και ο Περέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Ρικάρντο Κόστα, Παπαδόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Μαντούρο, Κουλούρης, Ρατς, Κωνσταντινίδης και Κίτσιου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024