Ένας νεκρός από σύγκρουση Ι.Χ. με επιβατική αμαξοστοιχία
Ο οδηγός ενός Ι.Χ. έχασε τη ζωή του, όταν το όχημά του συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία στο Σουφλί. Ο δεύτερος επιβάτης του οχήματος τραυματίστηκε. Σύμφωνα με το Evros24, o οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να περάσει τη σιδηροδρομική γραμμή από σημείο που δεν υπάρχουν μπάρες.
Ο οδηγός ενός Ι.Χ. έχασε τη ζωή του, όταν το όχημά του συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία στο Σουφλί του Έβρου. Ο δεύτερος επιβάτης του οχήματος τραυματίστηκε.
Σύμφωνα με το Evros24, o οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να περάσει τη σιδηροδρομική γραμμή από σημείο που δεν υπάρχουν μπάρες.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων