Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου η συνάντηση Ολάντ-Τσίπρα
Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου θα περάσει το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συναντηθεί με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Θα προηγηθούν τα ταξίδια του πρωθυπουργού σε Λευκωσία και Ρώμη.
Στις 4 Φεβρουαρίου θα περάσει το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συναντηθεί με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.
Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη Λευκωσία για επαφές με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.
Μία μέρα αργότερα, την Τρίτη, θα βρεθεί στη Ρώμη προκειμένου να συναντηθεί με τον ιταλό ομόλογό του Ματέο Ρέντσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Οχι στην άρση ασυλίας του Οζγκιούρ Φερχάτ με 226 ψήφους
- Έκθεση Liberties: Σε κίνδυνο παραμένει η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα
- Κραυγή αγωνίας των εργαζομένων για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας μετά τη διπλή επίθεση σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
- Ο Ολυμπιακός πρέπει να στείλει μήνυμα κυριαρχίας
- Βίντεο ντοκουμέντo του in με τις κινήσεις του 89χρονου πριν ανοίξει πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
- Τι είπε ο Μίλαν Τόμιτς για τον Ερυθρό Αστέρα, τις μεταγραφές και τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ


