Οι Βαυαροί συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης της επταθέσιας εκδοχής του ΜPV τους, η οποία, όπως αποδεικνύει και μια ματιά στην αναγνωρίσιμη, αλλά μεγαλύτερη σιλουέτα θα επενδύσει σε περισσότερη πρακτικότητα και ευρυχωρία στοχεύοντας, σε ένα οικογενειακό κοινό.

Υιοθετώντας ακριβώς την ίδια λογική και χαρακτηριστικά με την μέχρι σήμερα γνωστή Σείρα 2 Active Tourer όπου άλλωστε και βασίζεται, η νέα εκδοχή θα διαφοροποιηθεί μόνο ως προς το μέγεθος και τον αριθμό των θέσεων.

Ένα στοιχείο που ωστόσο, δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί πλήρως είναι η ονομασία που θα επικρατήσει για το νέο μοντέλο που έχει γίνει γνωστό ως BMW Σειρά 2 Family Active Sports Tourer, ή, εν συντομία FAST.

Σε κάθε περίπτωση όπως και η Σειρά 2 Active Tourer, θα έχει ως αφετηρία την νέα εμπροσθοκίνητη πλατφόρμα της BMW και θα εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες.

Έτσι η γκάμα αναμένεται να συμπεριλαμβάνει από τους νέας γενιάς αποδοτικούς, τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1,5 λίτρου έως δίλιτρoυς turbo κινητήρες με ισχύ έως 231 ίππους. Τις επιλογές αναμένεται να συμπληρώσουν οι εκδόσεις xDrive όπως συμβαίνει και με την Σειρά 2 Active Tourer.

AUTOMEDIA